Keressen minket bizalommal:     Tel: +36 1 273 0704    |    Mobil: +36 20 973 1250    |    Email: info@ilkaegeszseghaz.hu    

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek az Ilka Egészségház szakorvosi magánrendelésünket, a XIV. kerület szívében, az Ilka utcában, a Városliget szomszédságában.

Az Ilka Egészségház Budapest XIV. kerületében az Ilka utca 36. 1.em. 3. szám alatt található, ahol a lehető legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel, széleskörű gyógyító és megelőző ellátást biztosítunk betegeink számára barátságos és harmonikus környezetben. Orvosaink munkáját szakképzett asszisztensek és dietetikusok segítik.

A betegek fogadása a recepción előzetes időpont egyeztetés alapján zajlik. A betegek adatai megérkezésükkor számítógépes rendszerbe kerülnek, így a rendelőben azonnal látható, hogy az előjegyzett páciens megérkezett.

Az eszközös vizsgálatokról álló képet készítünk, amelyet pácienseink a lelettel együtt megkapnak és hazavihetnek. Az eszközös visgálatokról videófelvételt is tudunk készíteni, de ezt az igényt kérjük jelezze előre nekünk.

Az emésztőszervi megbetegedések (gyomorfekély, reflux betegség, vastagbélrák, gyulladásos bélbetegség, hányás, hasmenés, puffadás, székrekedés, lisztérzékenység, tejcukor érzékenység, májbetegségek stb.) gyakorisága egyre nő a rendszertelen táplálkozás, a mindennapi stresszhelyzetek és rohanó életmódunknak köszönhetően.

Célunk, hogy felhívjuk pácienseink figyelmét a szűrő, megelőző vizsgálatok fontosságára és probléma esetén kivizsgáljuk és korszerűen kezeljük a felismert elváltozásokat.

Fogyókúrázóknak egyénre szabott programokat ajánlunk a kívánt súly eléréséhez, mely során kombináljuk a diétás, pszichológiai, gyógyszeres és akár műtéti megoldásokat.

Környezetünk növekvő szennyeződése, étrendünk egyhangúvá válásának egyértelmű jele az allergiás megbetegedések számának növekedése. Ennek léguti és bőrünkön tapasztalható tünetei sokszor megkeserítik hétköznapi életünket. Felkészült kollégáink számos gyógymódot ajánlanak.

Szolgáltatásaink körét igyekszünk kedves pácienseink igényének megfelelően bővíteni.

Velünk megőrzi azt, ami oly fontos Önnek, családjának és környezetének, az egészségét!

Írjon nekünk!

Kapcsolat

Ilka egészségház

1143 Budapest, Ilka u 36. 1. emelet 3.
Díjköteles parkoló övezet.
Kapucsengő: 30
Tel: +36 1 273 0704 | Fax: +36 1 364 5492
Mobil: +36 20 973 1250
Email: info@ilkaegeszseghaz.hu

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 20:00

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL IS LEHETSÉGES!

Foglalj online időpontot!

Egészségpénztári kártyát leolvasni nem tudunk, de a számlát ki tudjuk állítani az "Egészségpénztárak" fül alatt található pénztárakra!s

TÉRKÉP